Allround Operator – Olympia – Nijverdal

JobID = 18r0.08

Ben jij een technische vakman? Kun jij omgaan met verantwoordelijkheid en hou je van een beetje uitdaging? Dan is dit vacature perfect voor jou! Voor onze opdrachtgever in Nijverdal zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste Operators voor in 3 ploegen.

Als Operator ga jij een belangrijke rol spelen in de productie. Je hebt namelijk veel verantwoordelijkheden zoals onder andere het bedienen van de productielijn met werkinstructies en je bent bezig met planning en veiligheidsvoorschriften. Je kan hierbij beginnen in een 2-ploegendienst, maar je kan ook direct beginnen in de 3-ploegen. Je hebt leuke maar ook zeer hard werkende collega’s waardoor het werk ook gezellig is.

Geen dag is hetzelfde waardoor het elke dag een ander spanning en uitdaging is. Je bereidt het productieproces voor en je bedient productiemachines, je werkt ook aan de installaties je regelt storingen, je merkt meteen als er afwijkingen of defecten zijn. Wanneer je storingen kunt voorkomen, dan probeer je dat te regelen. Kwaliteitscontroles vind je belangrijk en je voert dit ook uit, wanneer het nodig is om de onderdelen en hulpmaterialen te vervangen, dan doe je dat. Verder ben je verantwoordelijk voor eenvoudige administratieve taken, productiewerkzaamheden, de netheid van de werkplek en rondom de installatie. Het is dus niet zomaar een functie, maar dit maakt jouw werk ook juist uitdagend en leuk!

Lees meer…